Crowdfundmarkt helpt ondernemers met Financieringvinden.nl

Ondernemers op zoek naar financiering krijgen vanaf nu hulp bij het vinden van de juiste financieel adviseur. Financieringvinden.nl bepaalt op basis van zes kenmerken welke adviseur het beste bij de financieringsbehoefte van een ondernemer past. Elke adviseur in Nederland kan zich vanaf nu direct registreren.

Ondernemers: binnen 1 minuut geholpen

Financieringvinden.nl is laagdrempelig voor ondernemers met een financieringsvraag. Binnen 1 minuut weet de ondernemer welke financieel adviseur het beste kan helpen. De selectie vindt plaats op basis van vijf eenvoudige meerkeuzevragen en de locatie van de onderneming. Na het doorlopen van de online vragenlijst komt de match tot stand.

Open voor elke adviseur

Elke financieel adviseur in Nederland kan zich vanaf nu registreren op Financieringvinden.nl. Na registratie krijgt een adviseur toegang tot het ondernemersnetwerk van Financieringvinden.nl. Een adviseur bepaalt welke financieringsvragen voor hem / haar interessant zijn en zodra een ondernemer de vragenlijst heeft afgerond wordt de ondernemer exclusief gekoppeld aan één adviseur.

Achtergrond Financieringvinden.nl

Financieringvinden.nl is een initiatief van de oprichters van Crowdfundmarkt en Crowdfundscout. De twee ondernemers Jeroen van der Beek en Frank van der Linden werken al meer dan vijf jaar samen en zagen de behoefte voor breder financieel advies toenemen. "Financieringvinden.nl is voor ons een stap buiten de crowdfundingwereld. Met Crowdfundscout.com hebben we vanaf 2017 al meer 750 ondernemers geholpen en we merkten dat ondernemers veel belang hechten aan financieel advies" aldus Van der Beek. Van der Linden vult aan: "Met Financieringvinden.nl kunnen we ons netwerk breder inzetten. We nodigen adviseurs uit zich te registreren zodat ondernemers zo goed mogelijk geholpen kunnen worden". Bron: Financieringvinden.nl

Ondernemer?

Financieringvinden.nl vindt dé meest geschikte adviseur voor uw financiering.

Investeerder?

Met investID.io beheert u automatisch (via een PSD2-koppeling met uw bank) uw totale investeringsportefeuille ongeacht het platform waarin u belegd heeft.